Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Ett nytt år har precis börjat. Visst är det skönt, en massa oskrivna blad som väntar på att fyllas med händelser. Fast är det egentligen inte så när helst på året, liksom samma utgångsläge. Alltid en massa oskrivna blad framför sig. Ändå är det något visst med ett nytt år, som om man får en kick och ny energi till att sätta upp mål eller kanske bara storstäda hela huset, låta julen dansat u och fylla vaserna med tulpaner. Härliga tider och framför allt är vi på väg mot ljusare tider.

För att sporra mig lite extra har jag precis köpt en trädgårdsbok, Skillnadens trädgård av Sara Bäckmo. Fastnade för hennes blogg och känner att vi har något gemensamt vad gäller tanken med odling, jag blev så nyfiken att jag kunde inte låta bli att beställa den direkt. Första dagen på det nya året har jag annars ägnat mig åt att mäta och rita upp det befintliga stallet. Frågan är bara hur vill jag ha det nu? Bästa och mest ekonomiska lösningen…hmmm tål att tänkas på. Angenäma grubblerier men inte helt enkla. Gott Nytt År på Er, hoppas ni får mycket glädje 2017!

« Fågelbesök Skott av svarta vinbär »